Zaman Gazetesi'nin bugünkü Cumaertesi ekinde sevgili Sevinç'in yazıları ve sevgili Bahar'ın fotoğrafları eşliğinde Portakal Ağacı hakkında gülümseyerek okuduğum -ama hala kendi fotoğrafıma garip garip baktığım- bir yazı yayınlandı.
Röportaj fikri ve gazetede yazmamın iyi bir fikir olduğuna inandığı (ve beni de inandırdığı) için Yayın Editörü Abdullah bey'e, fotoğrafları ve çekimler esnasında anneme dönüp "söyler misiniz biraz gülümsesin" diyerek beni güldürmeyi başardığı için Bahar'a ve tüm bunlara önayak olduğu için Sevinç'e çok teşekkür ederim. Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.
Merhaba Hatice
Senin adına çok sevindim.Tebrikler ve başarılar dilerim.Herşey gönlünce olsun.Sevgiler...
Posted by: Mutfak Meleği | 31/10/2006 at 15:39
tebrikler haticeciğim,gazetede seni görünce elim ayağım titredi,inanamadım.sevinçten ne yapacağımı şaşırdım,arkadaşları aradım BİZİM HATİCE gazetede fotoğrafı da var diye sevinç çığlıkları attım.hemen siteyi açtım haber ordada var.ya rabbim bu nasıl mutluluk anlatmak zor.haticeciğim bu zerafet ve bu güzellikle sana en çok yakışan gazetedesin.başarılarının devamını dilerim.
Posted by: AYŞE ALTINOLUK | 31/10/2006 at 15:37
Sevgili Hatice,
bence de seni görmek çok güzel ama bence bir fotoğraftan çok insanı yansıtan kişiliği,bilgi ve tecrübeleri, düşünceleri ve onu iletme biçimidir. Her ne kadar bazı arkadaşlar gizemin bozulduğunu söyleseler de -ki bence bu, toplum olarak görselliğe biraz fazla önem vermemizden kaynaklanıyor- aslında biz seni bu internet sayfalarından çok daha iyi tanıyoruz ,dış görünüm bence yalnızca bir ayrıntı.
Pınar Öz arkadaşımıza da katılıyorum;başörtülü olan birisinin de toplumda örnek alınabilecek bir insan olabileceğini bu derece güzel biçimde göstermiş olman benim gibi başörtülü insanları çok sevindiriyor. Toplumumuzda başı kapalı açık ayrımı yapmak içimize sonradan sokulan bir fesattır. Biz insanları bu şekilde ayırt etmiyoruz, kapalı veya açık olmak iyi bir insan olunmayacağının göstergesi değildir başı kapalı insanları toplumdan soyutlanmış bir öcü gibi gösteren ve insanlarımızın arasına mesafeler koydurarak gerçek anlmada tanınmalarına engel olanların bu toplumu tanımayan dış kaynaklar olduğunu düşünüyorum. İnşallah senin gibi insanlarımız internet vs. gibi önyargıdan soyutlanmış ortamlarda böyle güzel örnekler verdikçe toplumumuzdaki nifak tohumları kuruyacak ve kardeşlik ve sevgi fidanları büyüyecektir. Her şey için teşekkürler.
Y. Elektrik-Elekronik müh. Gülüm
Posted by: gulum | 31/10/2006 at 15:22